Odborný KONGRES FOR GASTRO & HOTEL je jednou z nejvýznamnějších událostí pro profesionály HoReCa v České republice, která přináší rady, jak zlepšit své podnikatelské výsledky v oboru pohostinství. Letos se kongres koná 7. října v PVA EXPO PRAHA při veletrhu FOR GASTRO & HOTEL. S čím poradí svým účastníkům?
Kongres pro profesionály je nejvýznamnějším bodem doprovodného programu veletrhu FOR GASTRO & HOTEL a již popáté se bude konat v Kongresovém sále letňanského výstaviště, tentokrát 7. října. Účastníci kongresu uslyší přednášky, případové studie a sejdou se s významnými osobnostmi oboru.
Profesionálům přijdou přednášet uznávaní odborníci, kteří poradí, jak fungovat v ekonomických otázkách, například financování podniku, nebo jak budovat stabilní tým personálu. Mezi mluvčími budou například Václav Stárek z Asociace hotelů a restaurací ČR, Filip Sajler za Český gastronomický institut nebo Luboš Kastner za organizace AMSP ČR a APRON.
Stěžejním tématem KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL bude letos Druhý restart: Spolupráce a peníze v pohostinství akcentující náročné období covidové pandemie, která tento segment dramaticky zasáhla a změnila k nepoznání. Kongresem bude rezonovat i téma spolupráce oborových organizací při jednáních se státem.
Účastníci se seznámí s případovou studií o QR platbách, díky nimž mohou podniky vydělat více. Dozví se i jak správně postavit byznys plán při otevírání nové restaurace a mnoho dalších informací klíčových pro úspěšné podnikání v současné době.
Více informací najdete na www.for-gastro.cz.